Stomerij Uniek is een familiebedrijf dat toonaangevend is als textielreinigingsbedrijf en gevestigd is in Raamsdonksveer.

Wij mogen met recht vakmensen op het gebied van stomerij en wasserij genoemd worden. De stomerij bestaat al sinds 1957, over ervaring gesproken. Ook de grote en vaste klantenkring heeft goede ervaringen met Stomerij Uniek.

Wij zijn al sinds 1957 een zogenaamde centrale stomerij. Dat betekend dat alle handelingen in onze stomerij plaatsvinden maar alle textiel landelijk opgehaald wordt door middel van depots en bij bedrijven.

Als professionele textielverzorger heeft Stomerij Uniek de specialistische kennis in huis en biedt u optimale kwaliteit en een perfecte dienstverlening. Wij beschikken over aangepaste apparatuur voor het zorgvuldig reinigen van de verschillende kwetsbare materialen. Ook milieu vriendelijk reinigen hoort daarbij.

Bij ons kunt u rekenen op de beste kwaliteit en service tegen concurrerende prijzen. Alle stomerijdiensten worden met persoonlijke aandacht verzorgd. Volgens een vriendelijk en veilig procedé voor uw kleding en het milieu.
We bieden onze services rechtstreeks en op vaste tijden aan bij onze partners in het bedrijfsleven. Hierbij valt te denken aan winkeliers, fabrieken, garages, hotels en horeca en instellingen.